ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

WeAftonomo

Γίνε ενεργειακά αυτόνομος μέσα από το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα WeAftonomo και μείωσε ταυτόχρονα τον λογαριασμό ρεύματός σου.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ένας εκπρόσωπος της We Energy θα σε καλέσει για να συζητήσετε τη δική σου λύση χρηματοδότησης.

  Όνομα *
  Επιθέτο *
  Διεύθυνση email *
  Τηλέφωνο επικοινωνίας*


  Ποιους αφορά η χρηματοδότηση;

  Η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος WeAftonomo αφορά κατοικίες και επιχειρήσεις, για υφιστάμενους και καινούργιους πελάτες της We Energy.

  Οφέλη

  Μειωμένος λογαριασμός ρεύματος

  Με το προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα WeAftonomo μειώνεις σημαντικά τον υφιστάμενο λογαριασμό του ρευματός σου ενώ παράλληλα αποκτάς ενεργειακή αυτονομία. Με την ανεξαρτησία σου από το δίκτυο, οι χρεώσεις σου για ηλεκτρικό ρεύμα σχεδόν μηδενίζονται ενώ καλύπτεις μηνιαίως το ποσό της χρηματοδότησης σου.

  Ενεργειακή αυτονομία & ανεξαρτησία

  Το πρόγραμμα WeAftonomo εξασφαλίζει την περιορισμένη χρήση του δικτύου ηλεκτροδότησης και κατ’ επέκταση τη μείωση στο λογαριασμό σου. Εξοικονομείς έτσι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που δαπανάς για ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον χάρη στις δυνατότητες που σου παρέχει ο εξοπλισμός του συστήματος αυτονομίας, έχεις επιπλέον κέρδος από την πώληση της αχρησιμοποίητης αποθηκευμένης ενέργειας της μπαταρίας σου.

  100% καθαρή πράσινη ενέργεια

  Με το πρόγραμμα WeAftonomo αξιοποιείς αποδοτικά την πράσινη, καθαρή ηλεκτρική ενέργεια με όλα τα οφέλη της. Εκφράζεις αποδεδειγμένα το ενδιαφέρον σου για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον άνθρωπο και ταυτόχρονα κερδίζεις!

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της We Energy θα σε καλέσει για να συζητήσετε την δική σου λύση χρηματοδότησης.

  Ποια είναι τα βήματα για τη χρηματοδότηση.

  Η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος WeAftonomo αφορά κατοικίες και επιχειρήσεις, για υφιστάμενους και καινούργιους πελάτες της We Energy.

  1

  Εκδήλωση ενδιαφέροντος

  Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας.

  2

  Επικοινωνία

  Ένας συνεργάτης της We Εnergy θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου προτείνει την βέλτιστη λύση WeAftonomo που θα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

  3

  Αποστολή προσφοράς

  Μόλις οι μηχανικοί της We Energy ετοιμάσουν την τεχνική μελέτη για την εγκατάστασή σου, θα σου στείλουμε την δική σου οικονομοτεχνική προσφορά.

  4

  Αποδοχή προσφοράς

  Εαν είσαι οικιακός πελάτης

  Με την αποδοχή της προσφοράς, η We Energy, για τους οικιακούς της πελάτες αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργια καθώς και ολη τη διαδικασία αδειοδότησης και χρηματοδότησης.

  Εαν είσαι εταιρικός πελάτης

  Με την αποδοχή της προσφοράς, η We Energy θα επικοινωνήσει μαζί σου προκειμένου να αποφασιστεί το σχήμα χρηματοδότησης.

  Συχνές ερωτήσεις

  Είναι το πρόγραμμα χρηματοδότησης που προσφέρει η WeEnergy σε υφιστάμενους και νέους πελάτες παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να μετατρέψουν την οικία ή την επιχείρησή τους σε ενεργειακά αυτόνομη.

  Το σύστημα We Aftonomo, εξασφαλίζει στην οικία ή την επιχείρηση αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ανεξάρτητα από την λειτουργικότητα του δικτύου ηλεκτροδότησης, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών και την παροχή υπηρεσιών.

  1. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας.
  2. Ένας συνεργάτης της We Εnergy θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου προτείνει την βέλτιστη λύση WeAftonomo που θα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.
  3. Μόλις οι μηχανικοί της We Energy ετοιμάσουν την τεχνική μελέτη για την εγκατάστασή σου, θα σου στείλουμε την δική σου οικονομοτεχνική προσφορά.
  4. Με την αποδοχή της προσφοράς, η We Energy, για τους οικιακούς της πελάτες αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργια καθώς και ολη τη διαδικασία αδειοδότησης και χρηματοδότησης.
  5. Για τους εταιρικούς πελάτες, η We Energy θα επικοινωνήσει μαζί σου προκειμένου να αποφασιστεί το σχήμα χρηματοδότησης.

  Το σύστημα Aftonomo περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (συνήθως φωτοβολταϊκό ή/και μικρή ανεμογεννήτρια), αποθηκευτικό σύστημα μπαταρίας ιόντων λιθίου, έξυπνες συσκευές (smart devices) όπως για παράδειγμα είναι οι έξυπνοι μετρητές και οι έξυπνες πρίζες, καθώς και έξυπνο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης με πλατφόρμα διαχείρισης και εφαρμογή για το κινητό σου τηλέφωνο. Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνει και φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων.

  Την μελέτη και την εγκατάσταση αναλαμβάνει εξειδικευμένοι μηχανικοί συνεργάτες του δικτύου της We Energy.

  Τίποτα απολύτως. Η We Energy αναλαμβάνει τη διαδικασία για σένα από την αρχή μέχρι το τέλος.

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις στον εξειδικευμένο μηχανικό μας βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σου όπως: η ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, οι ανάγκες αυτονομίας που έχεις, τα φορτία που θέλεις να ελέγχεις απομακρυσμένα κτλ. Ο μηχανικός μας θα σου παρουσιάσει την τεχνοοικονομική μελέτη για την ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στη συνέχεια ο εργολάβος μας θα αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος Αυτονομίας.

  40-50 ημέρες από τη στιγμή αποδοχής της τεχνικής προσφοράς.

  Δεν επηρεάζεται σε κανένα βαθμό η λειτουργία του υπάρχοντος συστήματος καθώς το σύστημα επιλέγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει ακόμα και μικρές μελλοντικές αλλαγές στις ενεργειακές σου ανάγκες. Δεν επηρεάζεται ούτε η χρηματοδότησή σου. Εφόσον όμως προκύψει ανάγκη για επέκταση του συστήματος, μπορούμε να σου προτείνουμε εκ νέου πιθανές πρόσθετες παρεμβάσεις ώστε να καλύπτεται και πάλι το σύνολο των αναγκών σου.

  Για να ενταχθείς στο πρόγραμμα χρηματοδότησης WeAftonomo θα πρέπει να γίνεις πελάτης της We Energy επιλέγοντας μια από τις τρέχουσες προσφορές για Χαμηλή ή Μέση Τάση.

  Η ελάχιστη ενέργεια που θα απορροφάται από το δίκτυο μπορεί να είναι πράσινη απο τη στιγμή που επιλέξεις τη We Energy.  Η We Energy αποτελεί τον μοναδικό πάροχο 100% ΠΡΑΣΙΝΗΣ, ΚΑΘΑΡΗΣ ηλεκτρικής ενέργειας και σου παρέχει ανταγωνιστικά τιμολόγια προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες.

  Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος της We Energy θα σε καλέσει για να συζητήσετε την δική σου λύση χρηματοδότησης.

  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

  Μάθε τι μπορείς να κερδίσεις μέσω του WeAftonomo

  Κάνε το τεστ και μάθε γιατί σε συμφέρει

  Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της We Energy ή ό,τι άλλο θες!
  Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
  Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
  Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@weenergy.gr
  Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
  Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
  Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
  Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


   Ψάχνεις κάτι άλλο;