ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΑΣ;

Δώσε τη μέτρησή σου

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να λάβεις εκκαθαριστικό λογαριασμό

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την ένδειξη του μετρητή σου και τα στοιχεία σου, και εμείς θα φροντίσουμε ο επόμενος λογαριασμός σου να είναι εκκαθαριστικός.

  image-arrow

  Αριθμός παροχής

  Ένδειξη μετρητή

  Ονοματεπώνυμο ή επωνυμία *

  Διεύθυνση email *

  Τηλέφωνο επικοινωνίας *


  Οι βασικές προσφορές της We Energy

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Έχεις απορίες ή χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με τις υπηρεσίες μας;

  Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της We Energy ή ό,τι άλλο θες!
  Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
  Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
  Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@weenergy.gr
  Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
  Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
  Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
  Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


   Ψάχνεις κάτι άλλο;